Over ons facebook

Sinds 1995 ben ik (Erik Reiters) "voor mijzelf" begonnen met AAreparatie na een periode bij een witgoed zaak als monteur te hebben gewerkt. Ondertussen is mijn eenmanszaak een VOF geworden samen met mijn vrouw Edith. Zij zorgt voor alle bijkomende zaken zoals het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken en de planning, het ophalen postpakketten en de volledige administratie. 

Voor wassen, drogen en koken kunnen wij alle bekende merken repareren. Bij vaatwasmachines kunnen wij u van dienst zijn als het een Siemens, Bosch, Neff, Constructa, Gaggenau, Constructa, Candy, Whirlpool, Ignis of Bauknecht betreft. Alle overige merken worden door ons niet gerepareerd.

Sinds 1996 verkopen wij ook apparaten van het merk Siemens, in 2012 hebben wij besloten om meer merken te gaan voeren en sinds 2013 is ook deze webshop www.aawitgoed.nl online. 

Werkgebied en tarieven

Ons werkgebied is van Maastricht tot Margraten, Valkenburg, Geleen, Urmond, Beek, Meerssen en aanliggende gemeenten. Ook vlak over de grens met België kunt u een beroep op ons doen. U kunt ons altijd bellen om te informeren of wij ook bij u in de buurt komen. 

Onze reparatie tarieven kunt u terug vinden op onze website; http://www.aareparatie.nl/over-ons/

Bezorg tarieven vrijstaande apparaten (op bestaande aansluitingen);

Bezorgen tot over eerste drempel.  Gratis binnen regio
 Bezorgen, aansluiten, afvoeren restafval begane grond.  €29.50
 Idem maar op verdiepingsvloer (geen vlizotrap).  €49.50

Bezorg tarieven inbouw apparaten (op bestaande aansluitingen);

Bezorgen tot over eerste drempel.  Gratis binnen regio
 Inbouwen Vaatwasser, Koelkast deur op deur systeem.  €100.-
 Inbouwen Kookplaat, koelkast met geleiders systeem.  €75.-
 Inbouwen oven.  €50.-

Afzuigkappen worden door ons niet gemonteerd, wij kunnen dit wel laten verzorgen.

Uw oud apparaat wordt door ons uiteraard meegenomen, er worden geen breek, zaag of boor werkzaamheden door ons uitgevoerd.